Toomas Uibo: oleme valmis selleks, et kogu liinilennundus seiskub Euroopas täielikult

 

https://forte.delfi.ee/news/tehnika/toomas-uibo-oleme-valmis-selleks-et-kogu-liinilennundus-seiskub-euroopas-taielikult?id=89419265

 

See osa on väga oskuslikult udutatud :

Alustame algusest. Kes mõtles välja Xfly nime ning mis identi see kannab? Mida tähendab “X”?

Xfly nimi sündis ajurünnaku käigus, kui ettevõte Regional Jet endale brändingut tegi. “X” selles nimes sümboliseerib väga mitmeid asju: see võib tähendada meie järgmist lennufirmast klienti, kelle nime me veel ei tea, aga see võib olla ekstraordinaarne (i.k. eXtraordinary) teenus, mida me pakume, see võib tähendada ka sadat aastat Eesti lennundust, aga kõige rohkem tähendab see ligi kuutsadat inimest, kes selle brändi all igapäevaselt oma unelmate tööd teevad.

See on see X-faktor, mis meis igaühes olemas on – ning see võib olla tihti ka meie supervõime. Oluline on aga mõista, et Xfly bränd ei ole disainitud avalikkusele. Tegemist on 100% töötaja/tööandja brändiga, sest me pakume teenuseid teistele lennufirmadele ega müü pileteid.

Seega puudub meil lennureisijaga klassikaline müüja – ostja suhe ja seetõttu ei hakka keegi Xfly reklaame linnapildis kunagi nägema.

Me oleme reisija jaoks justkui nähtamatu sildike riideeseme sisepoolel, sest kui Xfly lennuk õhku tõuseb, siis on sellel ees kliendi nägu. Me oleme justkui näitlejad ja see on üks äärmiselt äge supervõime!

  

Nii meie töötajate vormiriietus kui ka lennuki kujundus on kliendi oma – täna peamiselt Nordica, SAS ja LOT – ja see on suur au ning ka vastutus nende ettevõtete väärtusi reisijatele edasi kanda.

Xfly brändi on aga vaja selleks, olla atraktiivne tööandja Euroopa tööturul ja see kontseptsioon peab toimima ühtviisi hästi nii Soomes kui ka Portugalis.

Regional Jeti pressikonverents

Kommentaarid

Minu meelest on see estonian airi, nordica, regional jeti, xfly ja nii edasi kõigi teiste seotud firmade story  kuidagi sarnane filmide  Now You See Mee 1,2 osadega, trailer https://www.youtube.com/watch?v=p2iRCCIO0qE enam ei räägi keegi rahvuslikust lennufirmast jne. Väga suur kodumaine järjepidev pettus. Lennundus ei ole neile 600 lihtsurelikule enam unelmate töö, praegusel ajal väga raske orjatöö ! .   

 

 

 

einar